אפיית ביצת צ'דר מלוחה
אפיית ביצת צ'דר מלוחה דורשת כ-50 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 308 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.13 למנה, מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך חיטה, ביצים, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ופל צ'דר מלוח עם ביצה, וופל צ'דר מלוח ועירית עם ביצה מטוגנת, ושיבולת שועל מלוחה עם ביצה רכה וצ'דר.
הוראות
שכבו מחצית מקוביות הלחם ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מפזרים בשר חזיר ו-1 כוס גבינה. למעלה עם קוביות הלחם שנותרו.
מערבבים את הפטרוזיליה, הבצל, הבזיליקום והפלפל; מפזרים מעל לחם. טורפים בקערה את הביצים והחלב; יוצקים מעל.
מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.