עוגיות תפוחים מזוגגות
עוגיות תפוחים מזוגגות הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 122 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך תפוחים, ציפורן טחון, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות תפוחים מזוגגות, עוגיות תפוחים מזוגגות וניל, ו עוגיות תפוחים מזוגגות מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח קיצור וסוכר חום יחד עד אור ורך. היכו בביצה והשתלבו היטב.
מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט.
מערבבים חצי מהרכיבים היבשים לתוך תערובת מוקרם. מערבבים אגוזים, תפוח וצימוקים, ולאחר מכן מערבבים במחצית הנותרים של מרכיבים יבשים וחלב.
ירידה מכף 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן קלות.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות במשך 10-12 דקות.
הסר עוגיות למדפים ובעוד עדיין חם, להפיץ עם זיגוג.
מערבבים אבקת סוכר, חמאה, וניל ומספיק שמנת כדי להפוך זיגוג של עקביות מתפשטת. הכה עד חלקה.