עוגיות תפוחים פריכים
צריך קינוח צמחוני? עוגיות תפוחים פריך יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 35 אוהדים. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", "דמררה שוגר", "ביצים" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 26%. נסו עוגיות תפוחים פריכים, עוגיות תפוחים מזוגגות מייפל, ו עוגיות תפוחים פריך ארוחת בוקר {ללכת מודגש עם חמאה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה גדולה, מערבבים את כל קמח החיטה המלא יחד עם הקינמון, אבקת אפייה ומלח.
בקערה נפרדת, מועכים את החמאה, סוכר דמררה וסוכר חום יחד עד לשלב ביסודיות, ואז מערבבים בחמאת התפוחים עד חלקה. מערבבים ביצים, תמצית וניל, ומיץ תפוחים עד מעורב היטב; יוצקים את תערובת הנוזל לתוך תערובת הקמח על 1/3 כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת.
מערבבים את שיבולת השועל ותפוח קצוץ.
עם 2 כפיות, טופס את הבצק לתוך כדורים ומניחים על דפי אפייה ungreased על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגיות משחימים קלות ולהגדיר במרכזים, על 10 דקות; לאפשר להתקרר במשך כ 2 דקות על גיליונות אפייה עד הסרת כדי לסיים קירור על מדפי תיל.