עוגיית פסטו
לכי לחנות וקחי שיני שום, קמח, חסימת גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו, איך לעשות פסטו מואר: a עבור פסטו בזיליקום אבוקדו שמנת, ו פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו) (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת פרמזן במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים, להכות רק עד מעורבב. בהדרגה מערבבים בקמח עם כפית (תערובת תהפוך מתפוררת); מערבבים עד תערובת מעורבב וחלק (כ 2 עד 3 דקות). או במקום לערבב את הבצק עם כף לאחר הוספת קמח, אתה יכול ללחוץ בעדינות תערובת יחד עם הידיים, ולעבוד עד חלקה.
לעצב בצק חמאה לתוך 8 (7 אינץ ' ארוך) יומני. לעטוף כל יומן בניילון לעטוף, וצינה במשך 8 שעות.
חותכים יומני לפרוסות בעובי 1/3 אינץ', ומניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות. לחץ 1 אגוז אורן שלם למרכז של כל פרוסת בצק.
אופים ב 350 במשך 15 עד 18 דקות או עד השחמה קלה.
הסר עוגיות חמאה לחוט מתלים, ולתת מגניב.