עוגיית שוקולד צ'יפס גדולה, שמנה ולחה הטובה ביותר
עוגיית השוקולד צ'יפס הגדולה, השמנה והלעיסה הכי טובה יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . מתכונים דומים: עוגיית שוקולד צ'יפס לעיסה, עוגיות שוקולד צ'יפס לעיס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס לעיס.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז דפי עוגיות או קו עם נייר קלף.
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן עד מעורבב היטב. מקציפים את וניל, ביצה, חלמון ביצה עד אור שמנת.
מערבבים את החומרים מנופים עד רק מעורבב. מערבבים את שבבי השוקולד ביד באמצעות כף עץ. זרוק בצק עוגיות 1/4 כוס בכל פעם על יריעות העוגיות מוכן. עוגיות צריכות להיות כ -3 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות קלויים קלות. מגניב על גיליונות אפייה במשך כמה דקות לפני העברה מתלים חוט להתקרר לחלוטין.