המתכון מוקרם תירס סוקוטש עם Cotija יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 40 דקות. זה מנות ראשונות יש 244 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Succotash עם אבוקדו, עגבניות, גבינת Cotija, דלאוור מוקרם סוקוטש, ו תירס, בצל ירוק וכופתאות קוטיג'ה במרק תירס קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את התירס מהקלח ומכניסים לקערה. השתמש בחלק האחורי של הסכין ולחץ כדי לשחרר את חלב הצ ' יף לקערה עם התירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס
חלב
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים את התירס ואת חלב התירס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תירס
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התירס מתחיל לרכך מעט מתחמם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
תירס
7
מוסיפים את edamame ועגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
8
מוסיפים את הקוטיג ' ה והקרם פרש ומתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קרם פרש
9
הסר מהחום ומערבבים את גרידת הלימון, בצל ירוק וכוסברה קצוצה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.