קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת Ombre מנדרינה

עוגת Ombre מנדרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Ombre מנדרינה. מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים, אבקת סוכר, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז או לרסס ארבעה מחבתות עגולות 8 אינץ'; מניחים נייר קלף בישול 8 אינץ ' בתחתית כל מחבת. גריז או ספריי נייר קלף. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט צבע מזון במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות גבוהה על 2 דקות או עד חלקה. כף ומרח 1 1/2 כוסות של הבלילה למחבת 1. מחלקים הבלילה הנותרים באופן שווה בין 3 קערות קטנות (כ 1 1/2 כוסות כל).
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף כמויות שונות של צבע מזון לכל אחד כדי להפוך גוונים שונים של אותו צבע. מערבבים כל עד צבע מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
3
יוצקים 1 קערה של הבלילה לתוך כל 3 מחבתות שנותרו. אפיית 2 מחבתות בכל פעם, אופים 22 עד 26 דקות (מקררים את המחבתות שנותרו עד האפייה). מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר ממחבתות למתלה קירור; הסר נייר קלף. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
בקערה גדולה, לנצח חמאה ואבקת סוכר עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס מיץ מנדרינה ווניל. אם ציפוי עבה מדי, להכות יותר מיץ, כמה טיפות בכל פעם. אם רזה מדי, להכות כמות קטנה של אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
כדי להרכיב, מניחים את שכבת העוגה העמוקה ביותר על צלחת עוגה.
7
מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. מחסנית שכבות מכהה לקליל ביותר, הפצת ציפוי 1/2 כוס בין השכבות. דק להפיץ העליון בצד של העוגה עם 1 1/2 כוסות ציפוי לאטום בפירורים. מחלקים את הציפוי שנותר בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
הוסף כמויות שונות של צבע מזון לכל אחד לעשות גוונים שונים של אותו צבע כדי להתאים שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
9
כדי כפור, למקם כל צבע בשקית ניילון resealable מזון הפרט.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
10
חותכים 1/2 אינץ ' את 1 פינה של כל שקית, וצינור כל ציפוי על שכבת עוגה צבע המקביל. צינור נקודה של ציפוי ולהשתמש בחזרה של כף השולחן כדי להפיץ זיגוג אופקית סביב העוגה, עם הצבע העמוק ביותר בתחתית ולעבוד עד צבעים בהירים יותר; לחזור סביב עוגה מעט חופפים נקודות של ציפוי. כדי פרוסט העליון, להשתמש הנותרים ציפוי לפי הצורך. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים