קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת Ombre מנדרינה

עוגת Ombre מנדרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Ombre מנדרינה. מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים, אבקת סוכר, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז או לרסס ארבעה מחבתות עגולות 8 אינץ'; מניחים נייר קלף בישול 8 אינץ ' בתחתית כל מחבת. גריז או ספריי נייר קלף. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט צבע מזון במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות גבוהה על 2 דקות או עד חלקה. כף ומרח 1 1/2 כוסות של הבלילה למחבת 1. מחלקים הבלילה הנותרים באופן שווה בין 3 קערות קטנות (כ 1 1/2 כוסות כל).
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף כמויות שונות של צבע מזון לכל אחד כדי להפוך גוונים שונים של אותו צבע. מערבבים כל עד צבע מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
3
יוצקים 1 קערה של הבלילה לתוך כל 3 מחבתות שנותרו. אפיית 2 מחבתות בכל פעם, אופים 22 עד 26 דקות (מקררים את המחבתות שנותרו עד האפייה). מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר ממחבתות למתלה קירור; הסר נייר קלף. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
בקערה גדולה, לנצח חמאה ואבקת סוכר עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס מיץ מנדרינה ווניל. אם ציפוי עבה מדי, להכות יותר מיץ, כמה טיפות בכל פעם. אם רזה מדי, להכות כמות קטנה של אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי להרכיב, מניחים את שכבת העוגה העמוקה ביותר על צלחת עוגה.
7
מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. מחסנית שכבות מכהה לקליל ביותר, הפצת ציפוי 1/2 כוס בין השכבות. דק להפיץ העליון בצד של העוגה עם 1 1/2 כוסות ציפוי לאטום בפירורים. מחלקים את הציפוי שנותר בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הוסף כמויות שונות של צבע מזון לכל אחד לעשות גוונים שונים של אותו צבע כדי להתאים שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
9
כדי כפור, למקם כל צבע בשקית ניילון resealable מזון הפרט.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
10
חותכים 1/2 אינץ ' את 1 פינה של כל שקית, וצינור כל ציפוי על שכבת עוגה צבע המקביל. צינור נקודה של ציפוי ולהשתמש בחזרה של כף השולחן כדי להפיץ זיגוג אופקית סביב העוגה, עם הצבע העמוק ביותר בתחתית ולעבוד עד צבעים בהירים יותר; לחזור סביב עוגה מעט חופפים נקודות של ציפוי. כדי פרוסט העליון, להשתמש הנותרים ציפוי לפי הצורך. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה