עוגת Éclair
אם יש לכם ציפוי שוקולד, חלב, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת אקלר, עוגת ביצה נוג אקלר, ו עוגת אקלר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים היטב את תערובת הפודינג, ציפוי מוקצף וחלב.
סדר שכבה אחת של ריבועי קרקר גרהם בתחתית תבנית אפייה 13x9 אינץ'. מורחים באופן שווה חצי מתערובת הפודינג על הקרקרים. למעלה עם עוד שכבה של קרקרים ותערובת הפודינג הנותרת. למעלה עם שכבה אחרונה של קרקרים.
מורחים את הציפוי על כל העוגה עד לקצוות של המחבת. כיסוי, ולהירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.