ארוחת ערב: סלט וולדורף קארי
גשו לסופר וקנו כמון טחון, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט ביצים בקארי, ארוחת ערב: סלט ביצים בקארי עם ארוגולן ופיסטוקים, ו ארוחת ערב: מרק סלרי קארי.
הוראות
מוסיפים 2 כפות מיץ לימון, מיונז, יוגורט, אבקת קארי, כמון, וקמצוץ מלח לקערה בינונית.
להקציף עד בשילוב. תניח בצד.
חותכים כל תפוח ל -12 טריזים.
הסר את הליבה של כל טריז, ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב.
מעבירים טריזים לקערה גדולה וזורקים עם מיץ לימון שנותר.
מוסיפים אגוזי מלך, סלרי, צימוקים ורוטב לקערה. לזרוק היטב עם שני מזלגות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים
2תפוחי פוג'י2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי, פרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן, חתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה, קצוצה1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר2(חוֹרֶף)מיץ לימון, מאחד לשני לימון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט דל שומן רגיל2(חוֹרֶף)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')