עוגת אגוז אישית עם יוגורט
עוגת אגוז אישית עם יוגורט עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, קמח, דבש קל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאי פילו תפוחים ואגוזי מלך אישי, אגס הפרט מתפורר עם יוגורט מייפל, ו יוגורט, שמיר ומטבל אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
Pulse אגוזים במעבד מזון עד קצוץ גס ושומר 1/2 כפות בקערה קטנה.
מוסיפים סוכר וקמצוץ מלח לאגוזים במעבד ודופק עד שהאגוזים קצוצים דק.
מוסיפים חמאה וגרידת ומעבדים עד לקבלת חלקה, מוסיפים ביצה ומעבדים עד לקבלת תערובת, משפשפים את צד הקערה.
מוסיפים קמח ודופק רק עד incorporated, 2 או 3 פעמים (לא overblend).
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת ungreased ומפזרים אגוזים שמורים.
אופים עד העוגה הוא השחמה סביב קצה ונפיחות, ואת פיק עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
דק לגרר 1/4 כפית גרידה מלימון, ואז חצי לימון לסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 2 כפיות.
להביא מיץ לימון, סוכר, מים, ודבש לרתיחה בסיר קטן מאוד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח 1 דקה. מערבבים בתשוקה וקריר כדי להתחמם.
הפעל סכין דק סביב קצה העוגה כדי לשחרר ולשפוך 3 כפות סירופ על עוגה חמה בצלחת, לתת סירופ לדרוס צדדים ומתחת לעוגה. עוגה מגניבה לפחות 15 דקות.
מעבירים לצלחת ומגישים עם סירופ ויוגורט הנותרים.