קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת אגוז עם ציפוי פרלין

עוגת אגוז עם ציפוי פרלין
עוגת אגוז עם ציפוי פרלין עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך ביצים, חלב, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת אגוז פרלין עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין, ו אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
2 כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים קמח, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים 7 כפות חמאה, 1 כוס סוכר מגורען, ו 1/4 כוס סוכר חום בקערת ערבוב; להכות במהירות בינונית גבוהה עם מערבל עד אור ורך (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בלבן ביצה. הכה ב 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מקפלים ב 6 כפות אגוזי מלך. לגרד את הבלילה לתוך מחבת 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
כדי להכין ציפוי, מניחים 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חלב, 2 כפות חמאה, סירופ תירס, וקורטוב של מלח בסיר מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לבשל 2 דקות. לגרד תערובת סוכר חום לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
להוסיף הנותרים 2 כפות חלב אבקת סוכר; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות או עד מעט מקורר ועבה. הכה ב 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דבש הדריםדבש הדרים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מורחים ציפוי בשכבה זוגית על עוגה מקוררת; מפזרים 2 כפות אגוזי מלך קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
תן את העוגה לעמוד עד ערכות ציפוי; לחתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו7(חוֹרֶף)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1גדוללבן ביצהלבן ביצה2largesביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות קמח לכל מטרה (אודותאונקיות קמח לכל מטרה (אודות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב חמאה דל שומן1% חלב חמאה דל שומן6(חוֹרֶף)1% חלב דל שומן, מחולק1% חלב דל שומן, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1דאש1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)אגוזי מלך קצוצים, קלוייםאגוזי מלך קצוצים, קלויים6(חוֹרֶף)אגוזי מלך קצוצים, קלוייםאגוזי מלך קצוצים, קלויים