קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז שוקולד

עוגת אגוזי לוז שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פרנג'ליקו, נוטלה, פראנג' ליקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת קלואה שוקולד עם אגוזי לוז מלוח שוקולד חמאה, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז וקו מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
להקציף חלבונים ביצה ומלח עד נוקשה אבל לא יבש. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה ונוטלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים בfrangelico, חלמונים ביצה, ואגוזי לוז. מקפלים בשוקולד. לאחר מכן, לקפל את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
FrangelicoFrangelico
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
אגוזי לוזאגוזי לוז
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 40 דקות, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת. עוגה מגניבה לגמרי על חוט rack.To הפוך את הציפוי: אגוזי לוז טוסט במחבת עד חום זהוב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. (הקפד להתקרר לחלוטין לפני לשים אותם על העוגה.בסיר כבד מחממים את הקרם, פרנג ' ליקו ושוקולד. כאשר השוקולד נמס, הסר מחבת מחום וקצף עד עבה מספיק כדי קרח את העוגה.לנתק את העוגה ולהשאיר אותה בבסיס. קרח החלק העליון של העוגה עם הדובדבן. למעלה עם אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות