זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פרנג'ליקו, נוטלה, פראנג' ליקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת קלואה שוקולד עם אגוזי לוז מלוח שוקולד חמאה, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז וקו מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
להקציף חלבונים ביצה ומלח עד נוקשה אבל לא יבש. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה ונוטלה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ממרח אגוזי לוז שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים בfrangelico, חלמונים ביצה, ואגוזי לוז. מקפלים בשוקולד. לאחר מכן, לקפל את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
Frangelico
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
אגוזי לוז
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 40 דקות, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת. עוגה מגניבה לגמרי על חוט rack.To הפוך את הציפוי: אגוזי לוז טוסט במחבת עד חום זהוב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
1 גביע סוכר גלידה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. (הקפד להתקרר לחלוטין לפני לשים אותם על העוגה.בסיר כבד מחממים את הקרם, פרנג ' ליקו ושוקולד. כאשר השוקולד נמס, הסר מחבת מחום וקצף עד עבה מספיק כדי קרח את העוגה.לנתק את העוגה ולהשאיר אותה בבסיס. קרח החלק העליון של העוגה עם הדובדבן. למעלה עם אגוזי לוז קלויים.