עוגת אגוזים-רום
עוגת אגוזי לוז-רום היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת תאנים אגוזי לוז הפוכה, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה מעוטרת, ערבוב מדי פעם, במשך כ 10 דקות, או עד השחמה קלות.
בואו אגוזי לוז להתקרר על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר אותם למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את העורות.
להעביר את אגוזי לוז למעבד מזון דק קוצצים.
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות את החמאה עם הסוכר מגורען עד רכות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, עד incorporated. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם רום אגוזי לוז.
בקערת נירוסטה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. היכו שליש מהחלבונים לתוך הבלילה, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 35 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ קלות.
להעביר מתלה ולתת מגניב במחבת במשך 15 דקות. להפוך את העוגה על המדף ולכסות באופן רופף עם מגבת מטבח עד מקורר לטמפרטורת החדר. הפוך את צד ימין של העוגה למעלה ואבק את החלק העליון עם סוכר של ממתקים, ואז לחתוך טריזים ומגישים.