קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת אגוזים-רום

עוגת אגוזים-רום
עוגת אגוזי לוז-רום היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת תאנים אגוזי לוז הפוכה, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. טוסט אגוזי לוז על תבנית אפייה מעוטרת, ערבוב מדי פעם, במשך כ 10 דקות, או עד השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
בואו אגוזי לוז להתקרר על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר אותם למגבת מטבח ולשפשף אותם יחד כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
להעביר את אגוזי לוז למעבד מזון דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות את החמאה עם הסוכר מגורען עד רכות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם, עד incorporated. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם רום אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בקערת נירוסטה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. היכו שליש מהחלבונים לתוך הבלילה, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 35 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר מתלה ולתת מגניב במחבת במשך 15 דקות. להפוך את העוגה על המדף ולכסות באופן רופף עם מגבת מטבח עד מקורר לטמפרטורת החדר. הפוך את צד ימין של העוגה למעלה ואבק את החלק העליון עם סוכר של ממתקים, ואז לחתוך טריזים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'