עוגת אגס ברטלט
פאי האגסים של ברטלט עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 383 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם פאי בצק קרום, סוכר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: דלעת סקווש-מרק אגס ברטלט, אגס ברטלט וסלט שעועית ירוקה, ו Bartlett Pear Crisp with Cinnamon Tortilla Chip and Vanillan Ice Cream.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הקש עוגת בצק קרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' לקרר בעת הכנת מילוי.
לנצח חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, קמח, אגוז מוסקט, allspice, מלח, וקינמון יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה. לנצח ביצים, 1 בכל פעם, לתוך תערובת חמאה עד incorporated; לקפל אגסים.
יוצקים מילוי לתוך קרום צונן.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר באמצע, 30 עד 35 דקות. מגניב לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.