קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס שקדים מיושנת

עוגת אגס שקדים מיושנת
עוגת אגס שקדים מיושנת יכולה להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 327 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, ג'ינג'ר מגובש, אגסים וחמאה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. עוגת שקדים אגס, עוגת שקדים אגס, ו עוגת אגסים ושקדים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את האגסים, הג ' ינג ' ר ומיץ הלימון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה אחרת מקציפים את הביצים, סוכר הקונדיטורים, החמאה ותמצית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב קמח ואבקת אפייה; מקציפים בהדרגה לתערובת ביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת אגסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת במשך 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "