קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס שקדים מיושנת

עוגת אגס שקדים מיושנת
עוגת אגס שקדים מיושנת יכולה להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 327 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, ג'ינג'ר מגובש, אגסים וחמאה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. עוגת שקדים אגס, עוגת שקדים אגס, ו עוגת אגסים ושקדים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את האגסים, הג ' ינג ' ר ומיץ הלימון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בקערה אחרת מקציפים את הביצים, סוכר הקונדיטורים, החמאה ותמצית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שלב קמח ואבקת אפייה; מקציפים בהדרגה לתערובת ביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת אגסים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
5
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת במשך 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "