עוגת אורז פטריות וקורט
פאי אורז פטריות וקורט דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, כמות קצרתפצק עשוי, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו Courgette, Herb And Rice Filo Pie & Nigella, Courgette & לחם פטריות, ו קורג'ט, פטריות ומוצרלה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מחממים שמן במחבת גדולה ומבשלים שאלוט ושום במשך 2-3 דקות עד מתרכך. מערבבים פטריות וקישואים ומבשלים על חום גבוה במשך 5-7 דקות עד הזהב.
מערבבים את האורז ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים יין ומבשלים 3 דקות עד הנוזל התאדה.
להוסיף מצקת מלאה של מלאי חם לבשל, תוך ערבוב כל הזמן. המשך בדרך זו עד שכל המניה כבר משומשת. מערבבים בטרגון, גבינה, frache crme, פסטו ואגוזי מלך ושפע של תיבול. מגניב.
ממלאים צלחת פאי 900ml/1pt עם תערובת האורז.
מברשת את קצה הצלחת עם מים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש כדי לכסות את המילוי, זמירה את הקצוות ולחץ למטה היטב כדי לאטום.
מברשת עם חלב, במקום על תבנית אפייה ואופים במשך 20-25 דקות עד פריך וזהב.