סלט תפוחי אדמה לימון-ארוגולה
סלט תפוחי אדמה בטעם לימון-ארוגולה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 142 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, חומץ שרי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו סלט תפוחי אדמה חדש עם ארוגולה, סלט תפוחי אדמה & ארוגולה בגריל, ו פיצות תפוחי אדמה עם סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים קרים עד 2 סנטימטרים מעל תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, בעדינות ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף שאלוט למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בצלצלי שאלוט, חומץ, חרדל, קליפת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 2 כפות הנותרים שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד בשילוב.
טפטוף רוטב על תפוחי אדמה חמים; לזרוק בעדינות מעיל. מגניב לגמרי.
הוסף ארוגולה לתערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות.