עוגת אמרטי שוקולד
עוגת אמרטי שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 156 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, קליפת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אמרטי שוקולד, עוגת אמרטי שוקולד, ו אמרטי מורבידי (עוגיות אמרטי רכות).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ריססו תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' את התרסיס הנון-סטיק. מקררים. מיקרוגל את השוקולד עד נמס וחלק, תוך ערבוב כל 20 שניות, במשך כ 1 דקה.
שלב את השקדים והעוגיות במעבד. דופק עד שהשקדים והעוגיות נטחנים דק.
מעבירים את תערובת האגוזים לקערה בינונית.
מוסיפים את החמאה והסוכר למעבד ומערבבים עד לקבלת קרם וחלק.
מוסיפים את קליפת התפוז המגוררת ודופקים בקצרה, עד להטמעה.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם. מערבבים עד להטמעת הביצים. מנקים את דפנות קערת הערבוב ומערבבים שוב.
מוסיפים את תערובת האגוזים והשוקולד המומס. דופק עד לקבלת תערובת אחידה. נקו את דפנות הקערה. תערובת שוב.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים עד שהנשיפה המרכזית והבוחן המוחדר למרכז העוגה יוצאים נקיים, כ-35 דקות. מגניב את העוגה במחבת במשך 15 דקות.
מעבירים את העוגה לפלטה. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "