קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אמרטי שוקולד

עוגת אמרטי שוקולד
עוגת אמרטי שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 156 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, קליפת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אמרטי שוקולד, עוגת אמרטי שוקולד, ו אמרטי מורבידי (עוגיות אמרטי רכות).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ריססו תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' את התרסיס הנון-סטיק. מקררים. מיקרוגל את השוקולד עד נמס וחלק, תוך ערבוב כל 20 שניות, במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
שלב את השקדים והעוגיות במעבד. דופק עד שהשקדים והעוגיות נטחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
5
מעבירים את תערובת האגוזים לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את החמאה והסוכר למעבד ומערבבים עד לקבלת קרם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מוסיפים את קליפת התפוז המגוררת ודופקים בקצרה, עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
8
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם. מערבבים עד להטמעת הביצים. מנקים את דפנות קערת הערבוב ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים את תערובת האגוזים והשוקולד המומס. דופק עד לקבלת תערובת אחידה. נקו את דפנות הקערה. תערובת שוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים עד שהנשיפה המרכזית והבוחן המוחדר למרכז העוגה יוצאים נקיים, כ-35 דקות. מגניב את העוגה במחבת במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים את העוגה לפלטה. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "