קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגת אננס

עוגת אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה - סוג רגיל, אננס, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: 2 מרכיב עוגת אננס (עם רוטב אננס), חזיר Pickin ' עוגה(עוגת תפוז מנדרין עם ציפוי קצפת אננס), ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 13×9 מחבת עוגת מתכת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנקז אננס כתוש ומיץ שמור. אתה צריך לקבל על 2/3 כוס מיץ שבו אתה יכול להשתמש בעוגה (כמפורט להלן) או לשתות.הכינו עוגה לפי הוראות התיבה או השתמשו במתכון השריטה האהוב עליכם לעוגה צהובה או עוגת אננס. סבתא שלי השתמשה בקופסת עוגה צהובה, אבל במקום להשתמש במים לפי ההוראות, היא השתמשה בחצי מיץ אננס / חצי מים במקום בכל המים.הגדר סיר גדול (3 ליטר) מעל חום בינוני ולהוסיף חמאה. כאשר החמאה היא על חצי נמס, להוסיף חלב התאדה וסוכר. המשך לבשל מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד חמאה נמסה לחלוטין תערובת חם רק מתחיל להתבשל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים חלמוני ביצה וממשיכים לבשל מעל בינוני, מטאטא כל הזמן, עד תערובת רותחים ומתעבה. לבשל ולהקציף קצת יותר מדקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תמצית וניל ואננס סחוט. השאירו תערובת אננס בטמפרטורת החדר (עדיין במחבת) בעוד העוגה ממשיכה לאפות ומקרר.כאשר העוגה מגניבה, יוצקים תערובת אננס בטמפרטורת החדר על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים במקרר וצינה עד סטים ציפוי אננס.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)