עוגת אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה - סוג רגיל, אננס, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: 2 מרכיב עוגת אננס (עם רוטב אננס), חזיר Pickin ' עוגה(עוגת תפוז מנדרין עם ציפוי קצפת אננס), ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 13×9 מחבת עוגת מתכת עם ספריי בישול.
לנקז אננס כתוש ומיץ שמור. אתה צריך לקבל על 2/3 כוס מיץ שבו אתה יכול להשתמש בעוגה (כמפורט להלן) או לשתות.הכינו עוגה לפי הוראות התיבה או השתמשו במתכון השריטה האהוב עליכם לעוגה צהובה או עוגת אננס. סבתא שלי השתמשה בקופסת עוגה צהובה, אבל במקום להשתמש במים לפי ההוראות, היא השתמשה בחצי מיץ אננס / חצי מים במקום בכל המים.הגדר סיר גדול (3 ליטר) מעל חום בינוני ולהוסיף חמאה. כאשר החמאה היא על חצי נמס, להוסיף חלב התאדה וסוכר. המשך לבשל מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד חמאה נמסה לחלוטין תערובת חם רק מתחיל להתבשל סביב הקצוות.
מוסיפים חלמוני ביצה וממשיכים לבשל מעל בינוני, מטאטא כל הזמן, עד תערובת רותחים ומתעבה. לבשל ולהקציף קצת יותר מדקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות.
מוסיפים תמצית וניל ואננס סחוט. השאירו תערובת אננס בטמפרטורת החדר (עדיין במחבת) בעוד העוגה ממשיכה לאפות ומקרר.כאשר העוגה מגניבה, יוצקים תערובת אננס בטמפרטורת החדר על העוגה.
מניחים במקרר וצינה עד סטים ציפוי אננס.