עוגת אספרסו בראוני
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו וניל, קמח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. נסו אספרסו עוגיות, אספרסו-עוגיות חמאה, ו עוגיות אספרסו פאדג'י (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר, לשלב 1/2 כוס חמאה והשוקולד unsweetened. מערבבים לעתים קרובות על אש נמוכה עד נמס וחלק.
הסר מהחום והכה בסוכר מגורען, 3 כפות אבקת אספרסו, הביצים, ווניל עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה 8 - או 9 אינץ קלות חמאה עם שפה נשלפת (ראה הערות).
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד שהמרכז חוזר כאשר לוחצים בעדינות, 20 עד 25 דקות.
בואו מגניב לחלוטין במחבת על מדף, על 1 שעה.
בקערה, לשלב הנותרים 1/4 כוס חמאה 1 כף אבקת אספרסו עם אבקת סוכר 2 כפות ליקר. עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות תערובת עד חלקה ורך, להוסיף עד 1 יותר כף ליקר במידת הצורך לעשות תערובת חלקה, להפיץ.
מורחים באופן שווה על החלק העליון של עוגת בראוני מגניב.
מניחים שבבי שוקולד בשקית פלסטיק zip נעילה לא מחוממת 1 ליטר.
חום בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) במרווחים של 15 שניות, לסחוט שוקולד בין מרווחים, עד נמס וחלק, על 1 1/4 דקות בסך הכל. לסחוט שוקולד לפינה אחת של התיק, ואז לחתוך על 1/4 אינץ ' של הפינה. שוקולד צינור דקורטיבי על חמאה. צ ' יל עד שוקולד הוא מוצק, לפחות 30 דקות.
ממש לפני ההגשה, הסירו את שפת המחבת.
חותכים עוגת בראוני טריזים ולהגדיר על צלחות.