קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אספרסו שוקולד ללא גלוטן

עוגת אספרסו שוקולד ללא גלוטן
עוגת אספרסו שוקולד ללא גלוטן היא עוגת אספרסו ללא גלוטן ללא גלוטן קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אם יש לכם עוגת השטן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגת אספרסו שוקולד אספרסו ללא גלוטן ללא ביצים, עוגיות שוקולד ללא גלוטן: מלאות באספרסו ואגוזים, ו עוגיות שוקולד קוקוס קמח עם אספרסו חמאה (פחמימות נמוכות ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). בנדיבות גריז תחתון רק של (8 או 9 אינץ') מחבת עגולה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מקציפים תערובת עוגה, 1 כוס קפה, חמאה וביצים בקערה גדולה במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 43 עד 48 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להפעיל סכין סביב בתוך הקצוות של פאן; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה קטנה, מערבבים יחד זיגוג ו 2 כפות קפה; להפריש. בקערה גדולה, הכה את הקצפת לפסגות נוקשות. מקציפים את תערובת הזיגוג לתוך הקצפת עד שמספיק נוקשה כדי להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לחתוך מקורר עוגה במחצית אופקית.
7
מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד על צלחת הגשה; להפיץ שליש של תערובת הקצפת על העוגה; העליון עם חצי העוגה הנותרים, לחתוך את הצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים הנותרים קצפת תערובת מעל בצד העליון של העוגה. סדר אספרסו שעועית על עוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. מקררים כל עוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים