זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך תפוחי אדמה, מיץ לימון, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. כרוב ניצנים מערבבים ומטגנים עם ביצה, צ'ילי, זנגביל ושום, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מעט להפשיר פילה דגים, לחתוך אותם בגודל ביס cubes.In בסיר גדול מחממים שמן זית, מוסיפים שום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום ושרימפס. מבשלים 2 דקות, להפוך את צליינים, להוסיף דליפה וסלרי ומבשלים עוד 3 דקות, כל הזמן ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פילה דגים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מים חמים, קוביות דגים, גזר, תפוחי אדמה ומלח. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הסר מהחום, להוסיף מיץ לימון, מתבלים במלח ו/או פלפל אם תרצה בכך. רק לפני ההגשה אתה יכול להוסיף שמנת דל שומן.