עוגת אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אפרסק. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קמח, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר, קמח וקינמון. מערבבים באפרסקים ומיץ לימון. כפית לתוך קרום קפוא. בעוד הקרום השני הוא עדיין במחבת קפוא, להסיר crimp עם סכין חדה.
הסר את הקרום מן המחבת ואת הקרום הקפוא במרכז במהופך על גבי עוגה מלאה.
תן להפשיר 10 דקות; קצוות crimp יחד.
חותכים 2 או 3 חריצים בקרום העליון. כיסוי קצה קרום עם מגן עוגה או רצועות לסכל.
אופים על גיליון עוגיות על 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ הוא עבה תוסס. מכסים את כל החלק העליון של העוגה באופן רופף עם נייר כסף אם הקרום מקבל חום מדי. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.