עוגת אפרסק עם ציפוי שיבולת שועל מסוכר
עוגת אפרסק עם ציפוי שיבולת שועל מסוכר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך אפרסק או, קמח, piecrusts, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו מאפה פירות יער עם שקדים מסוכרים, מאפה פירות יער עם שקדים מסוכרים, ו פנקייק אפרסק ללא גלוטן עם ציפוי אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים קצוות תחת; חליל.
מערבבים 1/3 כוס סוכר חום, קמח, וקינמון בקערה.
מפזרים על אפרסקים; לזרוק בעדינות. כף לקרום.
מערבבים 1/3 כוס סוכר חום, שיבולת שועל וחמאה; מפזרים מעל תערובת אפרסק.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375; מגן קצוות הקרום בנייר כסף ואפה 25 דקות נוספות או עד להזהבה. מגניב על מתלה תיל.