עוגת ארוחת בוקר הפוך
עוגת ארוחת בוקר הפוכה דורשת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אוכמניות, דובדבני מרשינו, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה לא כל כך מעולה. עוגת בוקר 3 שכבות הפוך עוגת פקאן תפוחים , עוגת תפוחים הפוך ללא ביצים | עוגת תפוחים הפוך , ותבשיל ארוחת בוקר מקסיקנית הפוך עם קרום חרישי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שוטפים ומרוקנים אוכמניות מתערובת מאפינס; לְהַפְרִישׁ.
מניחים תערובת מאפינס ושמרים בקערה גדולה; לְהַפְרִישׁ.
מסננים את האננס, שומרים מיץ בכוס מדידה. מניחים את האננס בצד.
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 2/3 כוס.
יוצקים לסיר; מחממים ל-120°-130°.
מוסיפים לתערובת המאפינס; מערבבים רק עד להרטיב. טורפים פנימה את הביצה. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מערבבים סוכר חום וחמאה; יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
חותכים כל פרוסת אננס לשניים; מסדרים מעל תערובת סוכר חום. מכניסים דובדבנים לאננס.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. הופכים מיד לצלחת הגשה. מצננים לחלוטין.
מקשטים באוכמניות טריות אם רוצים.