עוגת אשכוליות
עוגת אשכוליות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. אם יש לכם סוכר, קורנפלור, מיץ אשכוליות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת אשכוליות, טארט מצנן אשכוליות, ו עוגת שחמט עם אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד עוגיות חמאה בבלנדר או מעבד מזון עד עקביות פירורי קרקר גרהם (על 1 1/3 כוס פירורים).
מערבבים יחד פירורי לחם קצר, 3 כפות סוכר, ו 2 כפות חמאה מומסת בקערה קטנה. הקש תערובת בקלילות לתוך מחבת טארט משומן 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. תניח בצד.
שלב 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד בגודל בינוני.
להקציף במיץ וחלמונים ביצה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד תערובת מתעבה רותחים.
הסר מהחום; מערבבים ב 3 כפות חמאה וקליפה.
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט מוכן. כיסוי פני השטח של מילוי ישירות עם לעטוף פלסטיק. צ ' יל 2 1/2 שעות.
מניחים חלקים אשכוליות אדומות בתבנית אפייה 8 אינץ'.
מפזרים 2 כפות סוכר, וצינה עד מוכן להרכיב.
מסדרים קטעים, עם החלק החיצוני של המקטעים הפונה לקצה, סביב גבול טארט. מסדרים קטעים שנותרו סביב טארט, חופפים מעט כדי לכסות מילוי לחלוטין.
מגישים באופן מיידי. שאריות צמרמורת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו הליכונים חמאה טהורה וtexa
אשכולית טקסס אדומה מתוקה רובי.
כדי לעשות קדימה: להכין את הקרום וממלא עד 2 ימים קדימה, אבל לא בראש עם פירות. למעלה עם אשכוליות ממש לפני ההגשה.