עוגת בטטה
עוגת בטטה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לעטוף את תפוחי האדמה המתוקים בחוזקה 2 שכבות של נייר אלומיניום לצלות אותם בתנור עד רך מאוד, על 1 שעה ו 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
בקערה, מערבבים את פירורי קרקר גרהם וסוכר חום עד בשילוב טוב.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על התחתון הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ ' כדי ליצור קרום, להיות בטוח שאין סדקים.
אופים בתנור במשך 10 דקות או עד הזהב.
בינתיים, לעשות את המילוי: לפתוח את תפוחי האדמה לקלף אותם.
שים את הבשר בקערה ומעך היטב עם מזלג.
מוסיפים את הביצים, 1/2 כוס סוכר חום, שמנת, קמח, קינמון, אגוז מוסקט, וניל שוט עד חלקה מאוד עם מקצף.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום אפוי חלקית.
מפזרים על 1 כף סוכר חום מעל ואופים במרכז התנור עד שנקבע, כ 40 דקות.
אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.