קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת בטטה שנשארה לחג

עוגת בטטה שנשארה לחג
חג שנשאר עוגת בטטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן צמחי, בירה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת בטטה לחג, עוגות תפוחי אדמה שנשארו, ו תבשיל בטטה גורמה ואפיית חג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים יחד את הסוכר והשמן הצמחי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת ואז מערבבים פנימה את הווניל והבטטות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שמן צמחישמן צמחי
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, המלח והקינמון בקערה נפרדת; מערבבים לבלילה 1 כוס בכל פעם, לסירוגין עם הבירה רק עד שהכל מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין המוחדרת למרכז העוגה יוצאת נקייה. מצננים לחלוטין לפני ההקצפה או ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין