עוגת ביצים סקוטית
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לאוסף שלך, עוגת ביצים סקוטית יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מאפה חפיסת פירורי קצר, פירורי לחם, מייס קרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצת הוויסקי, ביצה סקוטית, ו ביצה סקוטית.
הוראות
שים 6 ביצים במחבת גדולה של מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום. השאירו במשך 5 דקות, ולאחר מכן להרים את הביצים להתקרר תחת מים זורמים קרים. פיל.
חותכים את קצות הנקניקיות וסוחטים את הבשר לקערת ערבוב.
מוסיפים את מייס, טימין, 75 גרם של פירורי הלחם, ביצה 1 הנותרים וכמה פלפל טחון, ומערבבים יחד טוב youll כנראה צריך לקבל את הידיים.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לחצות 2 רצועות ארוכות של אפייה קלף ב 20 ס " מ עוגה פח או עוגה עגולה פח (כדי לעזור לך להרים את העוגה).
מרדדים חצי מאפה על משטח מקומח קלות לקו הפח. לפזר פירורי לחם הנותרים על בסיס המאפה, ולאחר מכן לטפוח כרבע מתערובת הנקניקיות. רווח שווה את הביצים קלופים על גבי, ואז בעדינות לארוז את הבשר סביב ושוב מנסה לכסות באופן שווה את הביצים מבלי להשאיר שום פערים.
מרדדים את המאפה שנותר, לכסות את העוגה, ואז לקצץ את הקצוות. קמצוץ וקצוות crimp לאטום, לתקוע חור קיטור בחלק העליון, ואז זיגוג עם הביצה הסופית, מוכה קלות עם מזלג. לפזר עם זרעי שומשום, ואז לאפות במשך 30 דקות.
הסר את העוגה מהתנור בזהירות להסיר אותו מהפח.
מניחים על מגש אפייה וחוזרים לתנור למשך 10 דקות כדי להשחים את צידי העוגה.
להעביר מתלה חוט מגניב, ולאחר מכן לשרת פלחי שמנמן.