קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה-אגוזי לוז

עוגת בננה-אגוזי לוז
עוגת בננה-אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אגוזי לוז שוקולד בננה, עוגת בננה אגוזי לוז, ו עוגת בננה אגוזי לוז עם נתחי שוקולד חלב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל. בקערה קטנה שלבו את הבננות, החלב והברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין בתערובת בננות. מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
למילוי מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד לצינון. בקערה קטנה מקציפים תערובת שוקולד עד שנוצרות פסגות רכות, כ -15 שניות. מקפלים פנימה אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מוסיפים סוכר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
10
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מורחים ציפוי מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מקשטים באגוזי לוז שלמים. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)