עוגת בננה-אגוזי לוז
עוגת בננה-אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אגוזי לוז שוקולד בננה, עוגת בננה אגוזי לוז, ו עוגת בננה אגוזי לוז עם נתחי שוקולד חלב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים, כ -5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל. בקערה קטנה שלבו את הבננות, החלב והברנדי.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין בתערובת בננות. מקציפים רק עד לאיחוד.
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
למילוי מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד לצינון. בקערה קטנה מקציפים תערובת שוקולד עד שנוצרות פסגות רכות, כ -15 שניות. מקפלים פנימה אגוזי לוז.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה אגוזי לוז קצוצים.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים ציפוי מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מקשטים באגוזי לוז שלמים. מקררים עד להגשה.