עוגת בננה-אגוזי לוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אגוזי לוז שוקולד בננה, עוגת בננה אגוזי לוז, ו עוגת בננה אגוזי לוז עם נתחי שוקולד חלב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל. בקערה קטנה שלבו את הבננות, החלב והברנדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין בתערובת בננות. מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
למילוי מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד לצינון. בקערה קטנה מקציפים תערובת שוקולד עד שנוצרות פסגות רכות, כ -15 שניות. מקפלים פנימה אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים סוכר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אגוזי לוז
10
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.