עוגיות סוכר סדוקות
עוגיות סוכר סדוקות הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 122 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות סוכר סדוקות עם ציפוי קרם חמאה וניל, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
היכו 2 כוסות סוכר, חמאה ושמן צמחי עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים חלמונים אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מנפים קמח, סודה לשתייה, קרם טרטר, ומלח לתערובת חלמון הביצה; מערבבים. מערבבים תמצית וניל.
מגלגלים את הבצק לביצים בגודל אגוז.
מורחים 1/4 כוס סוכר על משטח שטוח.
מגלגלים את כדורי הבצק בסוכר למעיל. מסדרים על גיליונות אפייה במרווחים לפחות 2 אינץ ' זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש מבושל באמצע, אבל עדיין לא השחמה, על 15 דקות.