עוגת בננה בקערה
עוגת בננה בקערה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בוטנים, קמח זהב, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו BAKER ' SÂ ® עוגת קרם בננה קערה אחת, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה, עד שהתערובת מתפוררת. מערבבים בבוטנים. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של ungreased 9 אינץ ' מחבת מרובע.
אופים כ 15 דקות או עד חום בהיר. בואו להיפרד. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה, לעשות תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת, באמצעות 2 כוסות חלב. בקערה מנה 2 ליטר, שכבת חצי תערובת פירור, פודינג, בננות ציפוי מוקצף; לחזור על שכבות. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות. למעלה עם בוטנים נוספים אם תרצה. לאחסן במקרר.