צריך מנה עיקרית צמחונית? עוף בסגנון משפחתי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח, חמאה, עוף מגוון חינםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף צלוי בסגנון משפחתי, עוף בסיר קרוק Vesuvio, בסגנון משפחתי, ו צלי קדרה בסגנון משפחתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. לעטוף את הכדור הגדול של בצק לעטוף פלסטיק לקרר תוך הכנת שאר המתכון (אל תהסס לעשות את הבצק בלילה שלפני אם אתה מעדיף.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
שים את העוף בסיר גדול ומכסה עם 3 ליטרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הירקות ועשבי תיבול ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, חשוף, במשך 1 שעה; ברפרוף לעתים קרובות כמו השמן עולה אל פני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לעוגת הסיר. זה הטריק הישן של הריגת שתי ציפורים במכה אחת-או סיר אחד כמו במקרה עשוי להיות.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את העוף למגש כדי להתקרר. כאשר זה מגניב מספיק כדי להתמודד לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור והעצמות, ולהניח בצד. באמצעות מסננת, מסננים את מרק העוף לסיר אחר ומשליכים את המוצקים; אתה צריך בערך 2 ליטרים כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
כדי להפוך את מילוי פשטידת הסיר: למחוק את הקומקום ולשים אותו בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה ובדיוק כשהקצף שוקע, מוסיפים את הקמח, מערבבים כל הזמן עם כף עץ או מקציפים כדי למנוע גושים. זהו רביכה, אשר יפעל כמו thickener. מבשלים ומערבבים את רביכה עד שזה הצבע של בלונדינית קליפורניה. עכשיו, בהדרגה לשפוך מרק עוף שמור, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
להקציף ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח לעבות את המרק; זה צריך להיראות כמו שמנת של מרק עוף. מקפלים את הגזר, בצל פנינה, אפונה, שום, רוזמרין, טימין, ומיץ לימון; מערבבים לשלב. מבשלים במשך 10 דקות כדי לרכך את הירקות קצת; העונה תערובת עם מלח ופלפל. מערבבים את העוף הגרוס עד משולב, להסיר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר; זה יקבל די עבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
גרוס עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
קח את הבצק מהמקרר והניח אותו על הדלפק במשך 5 דקות כדי להתחמם קצת, מה שהופך אותו קל יותר להתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך 14 גדול על ידי מלבן 20 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק לאבן פיצה מלבנית גדולה או מחבת גיליון סטנדרטית, משאיר על 1 רגל של המאפה תלוי מקצה 1. כפית את מילוי העוף המקורר על המאפה כי הוא על אבן הפיצה, משאיר גבול סביב הצדדים. מקציפים קלות את הביצה עם 3 כפות מים כדי להפוך ביצה לשטוף ולהבריש אותו על גבול הבצק. מקפלים את הבצק "חינם" על המילוי כמו שמיכה crimp את הקצוות עם מזלג כדי ליצור חותם הדוק; זה צריך להיראות כמו כרית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מברישים את החלק העליון של פשטידת העוף הענקית בשטיפת הביצים הנותרת, מפזרים מלח גס וחותכים חתכים זעירים בחלק העליון כדי שאדים יוכלו להימלט.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(קיבלר)
11
מניחים את פשטידת העוף בתנור ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד נפוח וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
תן לפאי העוף לנוח 10 דקות לפני שהוא מזיז אותו. הפעל מרית מתחת לעוגת הסיר כדי לשחרר אותו מאבן הפיצה. תוציא את פשטידת העוף עם כפית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף