קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

סוכריות תירס

סוכריות תירס
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 6%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סוכריות תירס, מאפינס תירס ממתקים, ו קליפת תירס ממתקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את אבקת הסוכר, חלב יבש ומלח בקערה של מעבד מזון. דופק 4 עד 5 פעמים עד התערובת חלקה בשילוב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אבקת חלבאבקת חלב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ומים בסיר 2 ליטר. שים על אש בינונית, לכסות ולבשל במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיף את החמאה, קליפ על מדחום ממתקים, ולהביא את התערובת ל 230 מעלות F, על 1 עד 2 דקות. כאשר סירופ הסוכר מגיע 230 מעלות F, לקחת את הסיר מהחום ולהסיר את המדחום.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיף את הוניל ואת התערובת היבשה, ערבוב ברציפות עם מרית סיליקון עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
6
יוצקים על חצי תבנית מרופדת עם מחצלת אפיית סיליקון. מגניב עד התערובת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 עד 15 דקות. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים 2 טיפות של צבע מאכל צהוב לחתיכה 1 ולשים את הבצק עד שהצבע עקבי לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
הוסף 2 טיפות של כתום לחתיכה השנייה, ולוש עד הצבע עקבי לאורך כל. תשאיר את החלק השלישי לבן.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
9
מגלגלים כל פיסת בצק לגדיל, באורך של כ -18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חותכים כל גדיל לשניים.
11
רול 1 של החלקים הלבנים לתוך גדיל כי הוא בערך 1/2 אינץ 'עבה בערך 22 אינץ' ארוך. חזור עם חתיכה צהובה וחתיכה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
הנח את הגדילים זה לצד זה ולחץ אותם יחד באמצעות האצבעות שלך.
13
חותכים את הגדיל לחתיכות 4 אינץ'.
14
להניח את הגדילים, 1 בכל פעם, על מחצלת סיליקון ולחץ לצורת טריז, כמו משולש. השתמש כבלר חמאה חוט לחתוך את הממתקים לחתיכות. אם אין לך חוט חמאה פורס, להשתמש בסכין, מגרד ספסל מתכת או חותך פיצה לחתוך את הבצק לחתיכות קטנות. חזור על ההליך עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
להניח את החלקים המוגמרים על פיסת קלף או נייר שעווה להתייבש במשך 1 שעה. אחסן במיכל אטום עם נייר קלף בין כל שכבה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג