עוגת בננה עם פירורי פקאן קראנץ
עוגת בננה עם קראמבל פקאן קראנץ דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 601 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-231 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מאלברי זנגביל-כתום קראמבל פקאן קראנץ, עוגת קראמבל קראנץ ארוחת בוקר חלמונה, ו עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין.
הוראות
מחממים את התנור ל-180c/מאוורר 160c/גז 4, ומיישרים את הבסיס והצדדים של קופסת עוגה עמוקה בעלת תחתית של 20 ס "מ (8 אינץ') עם קלף אפייה. עבור ציפוי להתפורר מערבבים יחד 2 כף כל אחד הסוכר, קמח פקאנים קצוצים, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, לחתוך לכמה חתיכות, ולשפשף יחד עד שיש לך פירורים דביקים. תניח בצד.
לשבור את כל הביצים עם מזלג, ולאחר מכן לערבב עם בננה מחית, שמן וחלב עד שכל החומרים הרטובים משולבים היטב. בקערה נפרדת, קצה גדול בסוכר הנותר, קמח ופקאנים, ומערבבים בקצרה עם קינמון ואבקת אפייה.
להקציף את החלבונים עד פשוט נוקשה. כדי לשלב, להטות את תערובת בננה שמנוני לתוך קערה של מרכיבים יבשים במהירות לערבב עד שיש לך תערובת חלקה, ללא גוש. לבסוף באמצעות כפית מתכת גדולה או מרית לקפל בעדינות את החלבונים ביצה, ולאחר מכן בזהירות לשפוך את התערובת לתוך הפח מוכן. לפזר על ציפוי להתפורר ואופים עבור 1 שעה, עד שיפוד תקוע באמצע יוצא נקי. בדוק את העוגה עם 15 דקות ללכת, אם פני השטח הוא בראונינג מהר מדי לכסות עם חתיכה אחרת של קלף אפייה.
לאחר העוגה מוכנה להשאיר אותו בדיל שלה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לסיים קירור על מתלה חוט.