עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים
טארט בצק עלים מלא קרם שקדים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 183 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, שעועית כגון שעועית לימה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די טוב. נסו עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים, עוגת שקדים ברי פאף מאפה טארט, ו עוגת קצפת דובדבנים עוגת טארט (מתכונים דומים).
הוראות
ממרח שקדים פירה, סוכר מגורען, חמאה וקורט של מלח במעבד מזון עד חלקה.
הוסף 1 ביצה, וניל, תמצית שקדים ופירה עד incorporated.
מוסיף קמח ודופק עד incorporated.
מרדדים 1 בצק עלים גיליון לתוך 11 1/2 אינץ ' מרובע על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח, ולאחר מכן לצחצח את עודף קמח משני הצדדים.
חותכים את סיבוב 11 אינץ ' על ידי התחקות סביב צלחת הפוכה עם קצה של סכין קילוף.
העברת עגול לסדין אפייה גדול בחמאה (לא מתכת כהה, או מאפה עשוי חום מדי), השלכת קישוטים, וצינה. חזור על הנוהל עם גיליון מאפה השני, משאיר עגול על משטח מקומח.
לנצח את הביצה הנותרת עם מזלג מברשת כמה מעל הסיבוב השני. ציון עגול דקורטיבי בכל רחבי באמצעות קצה הסכין, ולאחר מכן לעשות כמה חריצים קטנים כל הדרך דרך מאפה, על מרווחי 2 אינץ', כדי ליצור פתחי קיטור.
מברשת חלק ביצה בגבול רחב 1 אינץ ' סביב קצה של עגול מאפה קר (על תבנית אפייה). Mound קרם שקדים במרכז עגול מקורר, מתפשט מעט, ולקבור שעועית בשמנת. מיד לכסות עם מעוטר עגול הקש הקצוות יחד בקלילות. מחזיק כף קטנה עם צד בזווית, לחץ על קצה כדי לאטום את גאלט באופן דקורטיבי.
אופים galette בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהב חיוור, 13 עד 15 דקות. אבקת גאלט עם ממתקים סוכר ואופים בשליש העליון של התנור עד קצה זהוב עמוק חום ומבריק, 12 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה כדי להתקרר מעט, 5 עד 10 דקות.