עוגת בראוני ללא גלוטן
עוגת בראוני ללא גלוטן עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מיכלים בגודל חטיף פודינג שוקולד, ציפוי מוקצף, תערובת בראוני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בראוני Fudgy המושלם (ללא דגנים, Paleo, ללא גלוטן), עוגת בראוני ללא גלוטן, ו עוגת בראוני ללא חלב וללא גלוטן.
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז תחתון רק של מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות חמאה וביצים; מערבבים גרגרי קפה.
אופים לפי ההוראות על הקופסה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים בראוניז לריבועים 1 אינץ'. בתחתית קערת זכוכית 2 ליטר, מניחים חצי ריבועי בראוני.
יוצקים 2 מכולות של פודינג מעל בראוניז בקערה. למעלה עם חצי מכל ציפוי מוקצף חתיכות טופי. חזור עם עוגיות שנותרו, פודינג, ציפוי מוקצף חתיכות טופי.
כיסוי; מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.