עוגת בראוני מערבולת חמאת בוטנים
המתכון חמאת בוטנים מערבולת עוגת בראוני מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שמן צמחי, חמאת בוטנים פריכה, ציפוי פאדג'מסחרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות בראוני בלי קמח חמאת בוטנים מערבולת, בראוני חמאת בוטנים מערבולת שיבולת שועל, ו שוקולד חמאת בוטנים מערבולת פאדג'גלידת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך 9 " pieplate על פי הוראות החבילה. מקפלים קצוות תחת, וחליל.
מערבבים בראוני מנות, 3 כפות מים, שמן, 1 ביצה; מערבבים עד היטב מעורבב. תניח בצד.
שלב שמנת גבינה מילוי מנות לערבב, 2 כפות מים, ביצה 1, ערבוב עד חלקה. מערבבים בחמאת בוטנים 1/4 כוס.
כפית חצי תערובת בראוני לתוך piecrust; למעלה עם תלוליות קטנות של מילוי גבינת שמנת. כפית נותרה תערובת בראוני מעל מילוי.
חותכים דרך תערובת במחבת עם סכין כדי ליצור מערבולות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות. מגניב על מתלה תיל.
שלב ציפוי פאדג ' חם הנותרים 2 כפות חמאת בוטנים בסיר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
מגישים עוגה עם גלידה ורוטב פאדג ' חם.
הערה: עבור בראוני מיקס, השתמשנו פילסבורי.