עוגת גבינה אמרטי
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 306 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית שקדים, פירורי עוגיות amaretti, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אוכמניות מסקרפונה עוגת גבינה עם קרום Amaretti, Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), ו Amaretti Fritters (amaretti Fritti).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים, זורק עם מזלג עד לח ומתפורר. בעדינות הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין מילוי, היכו 1 בלוק גבינת שמנת ללא שומן וגבינת שמנת 1/3-פחות שומן עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף הנותרים 1 בלוק שומן חינם גבינת שמנת; לנצח עד מעורבב.
להוסיף 2/3 כוס סוכר וקמח; לנצח היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית שקדים.
יוצקים את הבלילה מעל הקרום במחבת.
יוצקים 1 כוס מים חמים לתחתית של תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
מניחים מדף בסיר איטי (מתלה צריך להיות גבוה יותר מפלס המים).
מניחים מספר שכבות של מגבות נייר מעל להכניס תנור איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 שעות או עד מרכז עוגת גבינה בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר את המכסה מתוך סיר איטי; לכבות את החום, ולהפעיל סכין סביב קצה חיצוני.
בואו עוגת גבינה לעמוד בבישול איטי 1 שעה.
הסר עוגת גבינה מכיריים איטיים. מגניב לטמפרטורת החדר במחבת על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות.