גבינה, כרישה ותפוחי אדמה טורטייה
גבינה, כרישה & טורטייה תפוחי אדמה לוקח בערך 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מ-BBC אוכל טוב דורש חמאה, כרישה, צ'דר, וביצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק גבינה כרישה תפוחי אדמה, כרישה, גבינה & potato pasties, ו טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים.
הוראות
ממיסים ידית חמאה במחבת בינונית, לא דביקה, ואז מבשלים את הכרישה במשך כ 5 דקות עד מתרכך. בינתיים, לחתוך את תפוחי האדמה לשניים, ולאחר מכן לפרוסות על ס " מ עבה. מקציפים את הביצים, מתבלים, ומערבבים את הגבינה והמרווה.
להוסיף קצת חמאה נוספת למחבת במידת הצורך, להטות את תפוחי האדמה, ולאחר מכן את תערובת הביצה. הפעל את החום נמוך, ואז לבשל במשך 10 דקות עד כמעט להגדיר.
מניחים תחת גריל חם, ואז לבשל כמה דקות יותר עד העליון מוגדר וזהב. חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט ירוק.