עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן
והוא יספק כ 40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, קרם knudsen, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פקאן תפוחים., עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי, ו עוגת גבינה עם פקאן בטעם קרמל.
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
מערבבים פירורי גרהם, חמאה ו 2 כף. סוכר; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר חום ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
מערבבים תפוחים, אגוזים, קינמון וסוכר שנותר; כפית על חמאת גבינת שמנת.
אופים 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב לגמרי. מקררים 4 שעות. השתמש בידיות לסכל כדי להרים עוגת גבינה מחבת לפני חיתוך כדי לשרת.