עוגת גבינה דלעת משיש
עוגת גבינה דלעת משיש דורש בערך 7 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 981 אוהדים. אם יש לכם סוכר, ביצים, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת משיש, עוגת גבינה דלעת משיש, ו עוגת גבינה דלעת משיש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בקערה בינונית מערבבים יחד את עוגיות הג ' ינג ' ר המרוסקות, אגוזי פקאן וחמאה. לחץ לתוך התחתון, ועל 1 אינץ את הצדדים של 9 אינץ קפיצי פאן.
אופים קרום 10 דקות בתנור שחומם מראש. מניחים בצד להתקרר.
בקערה בינונית מערבבים יחד את גבינת השמנת, 1/2 כוס הסוכר והווניל רק עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים פנימה ביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל אחת מהן. מניחים בצד 1 כוס התערובת. מערבבים 1/4 כוס סוכר, דלעת, קינמון ואגוז מוסקט לתערובת שנותרה.
מורחים את הבלילה בטעם דלעת לתוך הקרום, ושחרר את הבלילה רגיל על ידי כפיות על גבי הדף. מערבולת עם סכין כדי ליצור אפקט שיש.
אופים 55 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמילוי מוגדר. הפעל סכין סביב קצה התבנית. מניחים להתקרר לפני הסרת שפת המחבת. מצננים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.