עוגת פאדג'אנצ'ו צ' ילה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1608 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ביצים, קמח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו עוגת פאדג'אנצ'ו צ' ילה, קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג, ו סלסה אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להכין מחית אנצ ' ו שלך.
הסר זרעים ונבע אחד אנצ 'ו צ' ילה. שים את זה בסיר עם כ 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד אנצ ' ו הוא מכרז.
מניחים במעבד מזון פירה.ממיסים חמאה ולתת מגניב כדי להתחמם - אל תתנו לזה להתקרר לחלוטין. זה צריך להיות חם מספיק כדי להמיס את השבבים כאשר אתה מוסיף them.In קערת ערבוב קטנה, להכות ביצים היטב. הכה בשני הסוכרים, ולאחר מכן להוסיף קמח ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים חמאה חמה, שוקולד צ 'יפס, מחית צ' ילה ואגוזים. החום של החמאה צריך להמיס את השבבים (במקרה שלי, זה נמס רובם).
יוצקים מילוי לתוך קרום unbaked ואופים ב 325 מעלות F. במשך 45 עד 60 דקות (שלי לקח 4