קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 32 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה

עוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוגת גבינה Tiramisu לא לאפות. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 492 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-32 דקות. אם יש לך חמאה, קפה, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: עוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה, טירמיסו קינמון ללא אפייה, ו עוגת גבינה טירמיסו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו מחבת 9x13 אינץ ' עם רדיד אלומיניום, מוודא לכסות את הצדדים ומשאיר כמה סנטימטרים של רדיד אלומיניום בכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים קרקרים וחמאה בקערה עד שקרקרים לחים; לטפוח למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
קרקריםקרקרים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, כ 12 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מקציפים גבינת שמנת בקערה עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
הוסף חלב מרוכז ממותק; להמשיך להכות עד incorporated. מערבבים שמנת חמוצה ומיץ לימון לתוך תערובת גבינת שמנת. צ ' יל במקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
6
לטבול כל עוגיית וופל וניל בקפה מבושל במשך כמה שניות ולסדר בשכבה על קרום מקורר עם כ 1/2 אינץ ' בין כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
ונילוניל
וופלוופל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
מורחים על 1/3 של תערובת גבינת שמנת על העוגיות. חזור על שכבות של עוגיות ותערובת גבינת שמנת פעמיים יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
8
להכניס למקרר עד למרכז מוגדר, 2 1/2 עד 3 שעות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto