עוגת גבינה ליים עם צ'אטני פירות יבשים טרופיים
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח לכל מטרה, מיץ לימון מפתח, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צ'אטני פירות טרופיים, צ'אטני פירות יבשים אדומים, ו עוגיות צ'יפס פירות יבשים טרופיים עם מחנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים קמח, קוקוס, וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג.
טפטוף חמאה מעל ומערבבים עד פירורים נדבקים זה לזה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת springform בקוטר 9 אינץ'.
אופים קרום עד חום זהוב, כ 25 דקות. קרום מגניב. מחסנית 3 יריעות גדולות של רדיד 18 אינץ ' רחב כבד חובה על משטח עבודה.
מניחים סיר עוגה במרכז. לעטוף בנייר כסף בנוחות סביב הצדדים מחבת. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה. הכה בשמנת חמוצה, אז סוכר. לנצח ביצים 1 בכל פעם, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה. מקציפים במיץ ליים, קליפת ליים, ווניל.
יוצקים את הבלילה מעל הקרום.
מקום עטוף עוגת גבינה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי להגיע לחצי הדרך של מחבת עוגת הגבינה. מכסים עוגת גבינה פאן (לא צלייה פאן) באופן רופף עם נייר.
מניחים עוגת גבינה, עדיין באמבט מים, לתנור.
אופים 1 שעה. לחשוף ולהמשיך לאפות עד רק להגדיר במרכז כאשר מחבת עוגה מנוערת בעדינות, כ -20 דקות יותר.
הסר עוגה ממים ומניח ישירות למקרר; צמרמורת שנחשפה לילה.
חותכים מסביב עוגה כדי לשחרר.
הסר צדדים מחבת. פרוסת עוגה; לשרת עם chutney.