עוגת גבינה עם אוכמניות ולימון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת קוטג', חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת גבינה עם אוכמניות ולימון, עוגת גבינה עם אוכמניות ולימון, ו עוגת גבינה עם אוכמניות ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס ג ' לטין במים רותחים. מגניב. בקערה קטנה, לשלב את הפירורים, חמאה ושמן. לחץ על החלק התחתון של 9-in. מחבת springform. לְצַנֵן.
בבלנדר, לכסות ולעבד גבינת קוטג ' וסוכר עד חלקה. תוך כדי עיבוד, לאט להוסיף ג ' לטין מקורר.
יוצקים לתוך הקרום; מכסים ומקררים בין לילה.
לציפוי, בסיר קטן, לשלב סוכר קורנפלור; בהדרגה לערבב במים עד חלקה.
הוסף 1 אוכמניות כוס. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים מיץ לימון; מגניב מעט.
העברה לבלנדר; כיסוי ועיבוד עד חלקה. מקררים עד שמצוננים.
בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה; להסיר צדדים של מחבת.
מורחים את תערובת אוכמניות מעל.
מפזרים אוכמניות שנותרו. מקררים שאריות.