עוגת גבינה עם דובדבנים דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 291 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלבונים, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם דובדבנים, עוגת גבינה עם דובדבנים, ו עוגת גבינה עם דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
3
מערבבים פירורים, 2 כפות סוכר, ומרגרינה. בחוזקה לחץ על תערובת פירור לתוך התחתון 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
שלב 2/3 כוס סוכר, קמח, ואת החומרים הבאים 5 (קמח דרך ביצים) בקערה גדולה; להכות במהירות גבוהה של מערבל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מוסיפים חלב ושמנת חמוצה לתערובת גבינה; להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
גבינה
חלב
6
מקציפים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
גבינה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים ב 300 במשך 55 דקות או עד כמעט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מהתנור, להתקרר לחלוטין על מתלה תיל; לכסות ולקרר 8 שעות. למעלה עם מילוי עוגה.