עוגת גבינה עם דובדבנים כפולים
עוגת גבינה עם דובדבנים כפולים יכולה להיות בדיוק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך דובדבנים, קמח, ופלים וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פעמיים תירס-אוכמניות סנדלר, סנדלר אפרסק קרום כפול, ו מאפה החמוציות הכפול של דברה.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת, סוכר וקמח במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי; מוסיפים ביצה ותמציות, מכים עד חלקה. תניח בצד.
מערבבים יחד דובדבנים, מילוי עוגת דובדבנים, ו 2 כפות חמאה מומסת בסיר גדול, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד מחומם היטב. תערובת דובדבנים חמה כפית לתוך צלחת עוגת 9 אינץ ' משומנת קלות. תערובת גבינת שמנת כפית שווה על דובדבנים חמים.
שלב וופלים וניל כתוש הנותרים 2 כפות חמאה מומסת.
מפזרים באופן שווה על תערובת גבינת שמנת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.