עוגת גבינה עם דלעת
עוגת גבינה דלעת דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם ביצים, מסקרפונה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
הוראות
לטאטא 1 כוס קמח לכל מטרה,סודה לשתיה, 1/4 כפית מלח, וקינמון בקערה בינונית; להפריש.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר ו6 כפות חמאה בקערה בינונית עד קליל, על 3 דקות. הכה בביצה, מולסה, וג ' ינג ' ר. עם מיקסר על lowspeed, בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, להכות רק כדי להתמזג. טופס בצק לתוך aball; לשטח לתוך דיסק.
מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של ארוגים; מחממים ל 350°f. קו 2 אפיית sheetswith נייר קלף. סקופ בצק byround כפות לחלק ביןסדינים אפייה מוכנים, מרווח 2" זה מזה.
אופים, סיבוב מחבתות באמצע, עד עוגיות זהובות עמוק-חום, about15 דקות.
תן לעוגיות להתקרר על מתלה תיל.
טוחנים עוגיות דק במעבד מזון.למדוד 1 3/4 כוסות פירורים עבור הקרום; reserveany פירורים הנותרים אחר use.DO קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה.תאחסן פירורים אטומים במקפיא. חזור טמפרטורת toroom לפני השימוש.
מחממים תנור ל 350°f. קו springformpan בחוזקה עם נייר. נייר כסף לחמאה. לעטוף את החלק החיצוני של מחבת בחוזקה עם לסכל (כדי ליצור watertightseal במהלך האפייה), הקשה על קמטים שטוחים.
ממיסים את הנותרים 4 כפות חמאה בקטן את האבעבועות.
להקציף שמורות 1 3/4 כוסות gingersnapcrumbs, נשאר 1 כף קמח, 1/2 כפית מלח, וסוכר חום בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים תערובת untilwell בשילוב. לחץ פירורים לתוך תחתית של מחבת מוכנה. להקפיא במשך 10 דקות.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים untilcrust הוא ריחני ולהגדיר, 20-25 דקות.
העבר מחבת מתלה תיל ולתת מגניב.
מחממים תנור ל 149°. Puréericotta, mascarpone, סוכר, חלמונים ביצה,1 ביצה, ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון untilsmooth. לגרד את רוב ריקוטה מילוי לתוך קערה alarge, עוזב על 1/2 כוס מעבד fillingin.
מוסיפים ביצים שנותרו, pumpkinpurée, סוכר חום, שמנת,קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, הל, ולהישאר 1/4 כפית מלח למעבד; פירה עד חלקה.לגרד דלעת מילוי לקערה בינונית.
יוצקים ריקוטה מילוי על קרום מקורר. Spoonpumpkin מתמלא. באמצעות כף, בעדינות להסתלסל 2 סתימות ב 6-7 מקומות.
שים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
מים Addhot לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של cakepan. מכסה צליית מחבת בחוזקה עם נייר כסף.
אופים עוגה במשך 1 שעה. פתח לסכל בזהירות כדי לשחרר קיטור. רדיד Reseal ו continuebaking, פתיחת רדיד לשחרר קיטור כל 15 דקות, עד עוגת גבינה מוגדר aroundthe הקצוות מתנועע מעט במרכז כאשר הוא דחף, 45 דקות-1 שעה יותר.
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.בזהירות לפתוח רדיד חיצוני מן פאן. Chillcake לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.הפעל סכין דק סביב בתוך עוגת torelease פאן.