עוגת גבינה דלעת דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם ביצים, מסקרפונה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
הוראות
1
לטאטא 1 כוס קמח לכל מטרה,סודה לשתיה, 1/4 כפית מלח, וקינמון בקערה בינונית; להפריש.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר ו6 כפות חמאה בקערה בינונית עד קליל, על 3 דקות. הכה בביצה, מולסה, וג ' ינג ' ר. עם מיקסר על lowspeed, בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, להכות רק כדי להתמזג. טופס בצק לתוך aball; לשטח לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של ארוגים; מחממים ל 350°f. קו 2 אפיית sheetswith נייר קלף. סקופ בצק byround כפות לחלק ביןסדינים אפייה מוכנים, מרווח 2" זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים, סיבוב מחבתות באמצע, עד עוגיות זהובות עמוק-חום, about15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לעוגיות להתקרר על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
טוחנים עוגיות דק במעבד מזון.למדוד 1 3/4 כוסות פירורים עבור הקרום; reserveany פירורים הנותרים אחר use.DO קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה.תאחסן פירורים אטומים במקפיא. חזור טמפרטורת toroom לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מחממים תנור ל 350°f. קו springformpan בחוזקה עם נייר. נייר כסף לחמאה. לעטוף את החלק החיצוני של מחבת בחוזקה עם לסכל (כדי ליצור watertightseal במהלך האפייה), הקשה על קמטים שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ממיסים את הנותרים 4 כפות חמאה בקטן את האבעבועות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
להקציף שמורות 1 3/4 כוסות gingersnapcrumbs, נשאר 1 כף קמח, 1/2 כפית מלח, וסוכר חום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים תערובת untilwell בשילוב. לחץ פירורים לתוך תחתית של מחבת מוכנה. להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים untilcrust הוא ריחני ולהגדיר, 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
העבר מחבת מתלה תיל ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 149°. Puréericotta, mascarpone, סוכר, חלמונים ביצה,1 ביצה, ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון untilsmooth. לגרד את רוב ריקוטה מילוי לתוך קערה alarge, עוזב על 1/2 כוס מעבד fillingin.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים ריקוטה מילוי על קרום מקורר. Spoonpumpkin מתמלא. באמצעות כף, בעדינות להסתלסל 2 סתימות ב 6-7 מקומות.
מים Addhot לבוא באמצע הדרך במעלה הצדדים של cakepan. מכסה צליית מחבת בחוזקה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים עוגה במשך 1 שעה. פתח לסכל בזהירות כדי לשחרר קיטור. רדיד Reseal ו continuebaking, פתיחת רדיד לשחרר קיטור כל 15 דקות, עד עוגת גבינה מוגדר aroundthe הקצוות מתנועע מעט במרכז כאשר הוא דחף, 45 דקות-1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.בזהירות לפתוח רדיד חיצוני מן פאן. Chillcake לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.הפעל סכין דק סביב בתוך עוגת torelease פאן.